Skövdes ”Triss i systrar” skrapade fram storvinst

Trisslott skrapas
Foto: Från TV4s sändning.
Plötsligt händer det! Skövdes Triss i systrar kunde knappt tro sina ögon när de skrapade fram tre tv-symboler. Marina, Tina och Camilla kunde inte hålla tillbaka glädjetjuten när de insåg vad de hade vunnit.

Det var efter tvådagars shopping tillsammans i Gekås i Ullared, som de bestämde sig för att spontanköpa en Trisslott. Skrapningen fördelades lika mellan de tre systrana och spänningen var på hög nivå. När de sedan såg vad de hade skrapat fram kunde de inte tro sina ögon.

– Ja vi kunde inte tro det var sant. Att hålla tillbaka glädjetjuten var totalt omöjligt, berättade Marina med ett härligt skratt när de satt och småpratade med Svenska Spels vinnarkommunikatör Liselotte Fondelius på hotellet innan avfärd mot TV4.

Marina Gustavsson var den systern som fick äran att skrapa lotten i tv, och att de andra två systrarna skulle vara med som moraliskt stöd var det ingen tvekan om.

– Vilka härliga systrar, ”Triss i systrar”. Det här kommer bli en härlig och oförglömlig morgon, log Liselotte Fondelius när det blev dags att bege sig mot TV4-huset.

Lott nummer 11 bakifrån

Medan Marina fick lite vardagslyx hos sminköserna tog hennes systrar plats i loungen för en pratstund och det kommande provskrapet. Rummet fylldes snabbt av härligt samtal och fnitter.

När Marina väl var på plats blev det dags för provskrapet och val av lott.

– Nummer elva är vi helt eniga om, det var den 11:e maj vi skrapade lotten tillsammans. Att det skulle bli bakifrån är deras påhitt, skrattade Marina.

Provskrapet gick galant, men följdes av en del nerver då det blev dags att gå in och ta plats i studion. Systrarna ställde sig redo bakom kamerorna tillsammans med Liselotte Fondelius. Man kunde ta på spänningen som uppstod när det blev dags för skrapet och Marinas stund i rampljuset.

Marina Gustavsson
Foto: Print screen från TV4s sändning av skrapet.

Applåder från systrarna

Marina skrapade med en stadig hand fram hela 250 000 kronor, en kvarts miljon kronor. Det utbröt härliga applåder från systrarna följt av kramkalas.

– Wow, vad kul! Utbrast Marina när skrapat var över.

– Vi kommer dela lika. Vi kommer absolut göra något kul för pengarna. Vi brukar hitta på saker tillsammans, berättade Marina för Liselotte när hon fick frågan vad de ska göra för vinsten.

– Jag säger som Marina, WOW, vilken härlig stund de här systrarna bjöd på, sa Liselotte Fondelius när det blev dags att säga hej då.

Extern länk – se när storvinsten skrapas

https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/12368275

Dela artikeln: