Skövdes bästa lunchrestauranger enligt Tripadvisor

Skövde lunch
Arkiv- och genrebild. Foto: Roderick Hristov
Vilka är de bästa restaurangerna i Skövde stad? Vi kollade upp omdömena på Tripadvisor och tog reda på det.

Tripadvisor är en sajt där användarna bidrar med innehåll i form av betyg och recensioner. Betygen sammanställs i skala 1-5 där 5 är bästa betyg och man kan därmed få fram en topplista bland deras omdömen. Antalet omdömen spelar roll i deras bedömning likaså. En restaurang med fler omdömen och lika högt betyg som en annan restaurang, rankas därmed högre.

Skövde city news sorterade på lunchrestauranger i Skövde, tog bort de som inte fanns innanför stadsgränserna och sorterade efter ranking. Därmed fick vi fram följande lista:

Mike pub & restaurang

Plats 10. 42 omdömen lämnar ett snittbetyg på 4 av 5, även om det oftast är ölen man diskuterar i recenstionerna och inte själva lunchen.

Sällskapet

Plats 9. Här hittar man restaurang Sällskapet i Skövde. De har fått 74 omdömen och i snitt 3,5 i betyg. Enligt kommentarerna är det varierade betyg.

Pitcher’s

Plats 8. På nionde plats finner vi Pitcher’s. 39 omdömen ger dem 4 i snittbetyg.

Restaurang Thai House

Plats 7. 75 omdömen har gett Thai House 4 i snittbetyg. De flesta kommentarerna pratar gott om deras bufféer.

Gräddhyllan

Plats 6. “God husmanskost” är en av kommentarerna för denna restaurang som är belägen i Commerce i Skövde. 64 omdömen har gett dem ett snittbetyg på 4,5.


Följ Skövde city news på Facebook så missar du inte våra skövdenyheter.


Restaurang & Pizzeria Alpina

Plats 5. Här prisas restaurangen för sina stora pizzor i många omdömen. Betyg 4 av 5 möjliga, baserat på 76 omdömen.

Restaurang Thai Thai

Plats 4. På denna skövderestaurang kan man hitta god mat enligt recensionerna. Betyg 4 av 5 och sammanlagt 63 omdömen är lämnade här.

Mamma Mia Ristorante & Bar

Plats 3. Är man sugen på italiensk mat är det hit man ska gå. Bland kommentarerna hittar man “Kärleksmiddag”, “Jättetrevligt!” och “Mysig restaurang”. Betyg 4 av 5 och totalt 117 lämnade omdömen.

Den lilla krogen

Plats 2. Här hittar man många recensenter från andra städer än Skövde som lovprisar maten. Trots att flera kommenterar servicenivån hamnar man ändå på näst högsta plats i Tripadvisors sammanställning. Då vet man att maten är god!

Mangos Grillhouse och Lounge

På plats 1 bland Tripadvisors bästa lunchrestauranger hittar vi Mangos som har 157 omdömen med ett högt genomsnittsbetyg som hamnar på 4,0.


Följ Skövde city news på Facebook så missar du inte våra skövdenyheter.


Dela artikeln: