Skövde Kulturhus anordnar kväll för att stötta Musikhjälpen

Skövde Kulturhus - Skövde city news
Foto: Roderick Hristov
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som sänds dygnet runt i 144 timmar i P3 och i SVT/SVT Play för att samla in pengar till undanskymda mänskliga katastrofer genom Radiohjälpen.

Temat i år är Sex är inget vapen

Medmänniskor, organisationer och företag uppmanas att delta i insamlingen som i år har temat Sex är inget vapen. Miriam Bryant, Daniel Hallberg och Farah Abadi är programledartrion som leder det direktsända programmet i Sveriges Radio P3. Farah har lett programmet tre år nu och uttalar sig om hur det känns:

–Det är såklart superroligt men också nervöst. Dels för att jag inte känner Miriam och Daniel sedan innan, dels för att jag vill att alla där hemma ska förstå hur viktigt årets tema är och välja att engagera sig, säger Farah Abadi, på Sveriges Radio P3’s hemsida.

Skövde Kulturhus arrangerar insamlingskväll

Skövde Kulturhus vill bidra till insamlingen genom en helkväll den 12 december med scenprogram, konstutställning, stickmaraton och mycket mer. Alla pengar som samlas in går oavkortat till Musikhjälpen genom arrangemangets egen digitala insamlingsbössa Kulturhushjälpen 2019.

På scen kommer bland annat Season of fall, Revymakarna och Harry magi att framträda under kvällen, skriver man i pressmeddelandet.