Skövde city news mest lästa artiklar

Dessa artiklar om Skövde lockade mest läsare den senaste tiden. Har du missat någon nyhet?

Det är en bredd på artiklarna som skövdeborna gillar att läsa om. Vi listar de mest lästa artiklarna i stegrande ordning.

Trafikkaos vid Pentaporten i Skövde

En lastbil har fastnat i Pentaporten i Skövde. Det är inte första gången det sker, men nu var det under en olämplig tidpunkt då många passerar där. Artikeln hittar du här.

Skövdebutiker går samman inför Black Friday

De senaste årens diskussioner kring handelns förändrade konsumtionsmönster, hållbara handel och lokala butikers existensberättigande har intensifierats. Artikeln hittar du här.

Djurrättsaktivister tog sig in på ICA Maxi Skövde

Igår eftermiddag tog sig cirka tio aktivister in på ICA Maxi i Skövde. Vi har insändarvideo. Artikeln hittar du här.

Nystartat projekt för att minska hemmasittare

I dagsläget finns det många unga vuxna i i ålder 19-29 år som varken arbetar eller studerar. Därför har projektet MEET startat för att hjälpa dessa att komma ut i samhället baserat på deras egna villkor. Artikeln hittar du här.

Klimatstrejk utanför Skövde stadshus flyttas till Commerce köpcentrum

Man hade planerat en strejk utanför stadshuset. Men tidsbrist och kostnader gör att strejken flyttas till Commerce istället. Artikeln hittar du här.

Kommunanställda får 7 kr högre pris för personallunch

I Skövde kommun erbjuds alla anställda att äta lunch i grundskole- och gymnasierestauranger. I år har man beslutat att justera priser uppåt med 7 kr. Artikeln hittar du här.