Positiva tongångar på IFK Skövde Fotbolls årsmöte

IFK Skövde Fotbolls styrelse
IFK Skövde Fotboll styrelse från vänster: David Perhed, Adam Lind, Joakim Wendt, Jonas Andersson, Fredrik Hellman och Viktor Ljungström. Foto: Jonas Modin.
Under tisdagskvällen hölls föreningens årsmöte under ledning av mötesordförande Rolf Sahlberg i klubbstugan på Lillegården. Och där kunde man konstatera att det ser bra ut i föreningen.

Det rådande snöovädret kunde inte stoppa skaran av medlemmar som tog sig till klubbstugan för att summera föreningens år 2019. Där det kunde fastslås att föreningens ekonomi är god och förutsättningarna för fotbollsåret 2020 ser bra ut. 

– Vi kan konstatera att föreningen fortsatt mycket god ekonomi. Glädjande också är att intresset för Skadevi Cup är rekordstort och där vi nu tacka nej till många lag eftersom vi inte har tillräckligt med logiplatser, säger ordförande Joakim Wendt. 

Wendt fortsätter som ordförande

Joakim Wendt valdes om som ordförande går nu in på sitt 26:e (!) år på den posten. 

– Det gör mig varm i hjärtat, säger ordförande Wendt. 

Viktor Ljungström och Jonas Andersson valdes om på två nya år som styreelseledamöter. Omval på ett år blev det för Adam Lind och Fredrik Hellman. David Perhed har ett år kvar på sin plats som styrelseledamot. 

Nya ansikten i sammanhanget

Matthias Friman avböjde omval och i hans ställe valde Patrik Dahlberg in på två år. Föreningen tackar för hans insatser och arbete under hans tid i styrelsen. 

Som suppleanter valdes Jonas Modin och Andreas Axelsson. Båda är ungdomsledare i föreningen och Andreas Axelsson har även ett större målvaktsansvar i klubben. Båda valdes på ett år.