Olstorps festplats blev plats för misshandel och urkundsförfalskning

Polisbil
På Olstorps festplats blev det i helgen inte bara dans. Flera fall av misshandel, en person som fick hjärt- och lungräddning och ett fall av urkundsförfalskning hanns också med.

Skövde city news talade med Ulla Brehm, Polisens presstalesperson för region Väst för att få en kort redogörelse för helgens händelser vid Olstorps festplats.

Ung tjej gripen för urkundsförfalskning på Olstorps festplats

En tjej 16 år gammal har försökt att ta sig in med falskleg. Polisen har talat med mamman och en anmälan om falsk urkund har gjorts. Mamman fick komma och hämta dottern.

Ambulans till Olstorp

Enligt Polisens anteckningar skrevs en rapport om ett sjukdomsfall eller olycka vid halv två-tiden på lördagsnatten. Det inkommer ett larm om en sjukdom på en man född 1997 och ambulans/räddningstjänst tar över. När Polis ankommer platsen pågår HLR.

Flera fall av misshandel på festplatsen

I det ena fallet får Polispatrullen information om en misshandel. Den misstänkte är i 35-årsåldern och den målsägande är i 20-årsåldern. Det skrivs en anmälan på plats.

I ett annat ärende har en ordningsvakt gripit en person och polis övertar den gripne. Man skriver en anmälan om misshandel.

Dela artikeln: