Ny butik öppnar i Elins Esplanad i Skövde

Elins esplanad Skövde
Grattis alla godisälskare! I ett färskt pressmeddelande berättar Hemmakväll att det öppnas en helt ny konceptbutik i Elins Esplanad i slutet av april.

”Vi är glada och stolta över att äntligen kunna återetablera i Skövde, med en ny och fräsch godisbutik. Vi får kontinuerligt förfrågningar från kunder som önskar att Hemmakväll ska öppna upp i Skövde igen. Efter flera års letande är vi nöjda över att äntligen ha hittat rätt läge för oss”, berättar Ulrika Wallberg, VD på Hemmakväll.

Läget avgörande för att nå målgruppen

”Barnfamiljer är oerhört viktiga kunder för oss, så det passar utmärkt att det också är gallerian starkaste målgrupp. Den optimala placering för en Hemmakvällbutik är där det rör sig mycket kunder som kan spontanhandla on the go, då försäljningen är driven av impulshandel. Läget för nya butiken blir därför perfekt i populära Elin Esplanads köpcenter, som växer och idag har >3,5 miljon årliga besökare”, fortsätter Ulrika.

”Vi arbetar konsekvent med att säkerställa rätt lägen för både nya och gamla butiker, att fylla butikerna med så mycket lösgodis som möjligt, att ta in unika nyheter som kommer först på Hemmakväll, och att erbjuda fantastisk service, för att skapa en så fin kundupplevelse som möjligt”, avslutar Ulrika.