Hon blir ny kultur- och fritidschef på Skövde kommun

Jenny Skarsteddt Skövde kommun
Foto: Privat pressfoto.

Nu är det klart och bestämt. Jenny Skarstedt blir ny kultur- och fritidschef på Skövde kommun. Hon kommer närmast från tjänsten som avdelningschef på kulturförvaltningen på Katrineholms kommun.

Jenny Skarstedt har lång erfarenhet från att arbeta i ledande positioner och från arbete med kultur- och fritidsfrågor. Hon kommer nu lämna sin nuvarande tjänst för att ta sig an rollen som chef för kultur- och fritidsavdelningen på Skövde kommun den 1 januari 2020.

Johan Rahmberg är nöjd med rekryteringen av Jenny Skarstedt

– Jag är väldigt glad över att vi har rekryterat Jenny Skarstedt till tjänsten som kultur- och fritidschef. Hon har god erfarenhet från området samt är en positiv och driven ledare som lämpar sig väl för det uppdrag och de utmaningar som väntar henne, säger Johan Rahmberg, chef sektor medborgare och samhällsutveckling.

Vill påverka med kulturens kraft

– Jag ser fram emot att ta mig an mitt nya uppdrag med ödmjukhet och nyfikenhet. Jag tror på kulturens möjlighet och kraft att påverka samhället och medborgarna och jag hoppas tillsammans med medarbetarna kunna bidra till en fortsatt positiv utveckling i Skövde, säger Jenny Skarstedt.