Fotbollsfesten på Hertig Johans torg blir av

Skövde Hertig Johans torg
Fotbollsfesten blir av! Det meddelar denna trio glatt!
Trots ett tidigare besked om att det inte blir av någon fest på Hertig Johans torg, kommer festen nu att bli av. Det meddelar Henrik Berggren, Filip Rapp och David Perhed från Skadevi cup.

På mindre än ett dygn har Henrik Berggren börjat dra i lite trådar inom polis, kommun och C-more med alla tillstånd som krävs. Så nu blir festen av på Hertig Johans torg för damernas kvartsfinal.

Det blir av tack vare samarbete med Henrik Bergren Produktion, Skadevi cups cupledning och Rapp Fastigheter. Sändningen börjar i morgon, lördag 29/6 kl 17.00 och matchen 18.30. Det förväntas bli en riktig folkfest på vårt nya fina torg. ⚽️ ⚽️ ⚽️

Henrik Berggren:
-Alla har ställt upp inom myndigheter och kommun. Det har varit fantastiskt.

Filip Rapp, Rapp bostäder AB:
– När jag fick samtalet från Henrik Berggren sade jag att ”Självklart är vi med! “

Hur kommer det sig att Skadevi Cup ställer upp på detta, ni har ju en hel cup att arrangera?
– Med 5.000 deltagare i Skövde är det självklart att många gärna vill kolla på damlandslaget i fotboll. Det är massor av spelare, lagledare, föräldrar och supporters som vill detta. Skadevipersonalen hjälper till att se till att det blir genomfört och ställer upp med att plocka och städa säger David Perhed, från Skadevi cups cupledning.

Varför gick det nu och inte tidigare?

-Teamet som stod bakom detta förra året finns inte längre och sen är en del av sanningen att vi inte förväntade oss att torget skulle vara klart, säger Filip. -Det går fort ibland när det handlar om fotboll, skrattar han.

Här kan du läsa en annan artikel om vad Skövdes krögare tycker när de får höra att det blir en fotbollsfest på torget.

Dela artikeln: