Årets handledare 2019 jobbar på Skaraborgs Sjukhus

Annelie Jansson, Skaraborgs sjukhus
Foto: Bild och media vid Skaraborgs sjukhus
Vård- och Omsorgscollege Skaraborg har gjort sitt val – Årets handledare 2019 är Annelie Jansson, undersköterska vid KAVA, Skaraborgs Sjukhus.

-Det här är naturligtvis jätteroligt. Vi är ett bra team på jobbet och alla vill verkligen göra sitt bästa för patienterna och vi har en chef som uppmuntrar till handledning och utveckling, säger Annelie Jansson.

Hon är lite omtumlad med famnen full av blommor, diplom och paket i ett fullsatt fikarum på avdelning 21, KAVA (kirurgisk akutvårdsavdelning) på Skaraborgs Sjukhus Skövde. Annelie Jansson har precis fått veta att Vård- och Omsorgscollege Skaraborg utsett henne till Årets handledare 2019 och att hon dessutom nomineras till det nationella priset.

En hedrande motivering

”Annelie är en förebild för undersköterskeyrket, hon visar med sitt engagemang värdet med undersköterskeyrket. Annelie är en mycket bra förebild när det gäller bemötande på alla plan. Hon visar att det är viktigt och inger trygghet.”

Annelie Jansson uppvaktades från flera håll. Bland andra fanns biträdande sjukhusdirektör Martin Takac på plats och överlämnade ett stipendium på 5 000 kronor.

-Det här gör oss verkligen glada och stolta över att en medarbetare uppmärksammas på det här sättet, säger Martin Takac.

Dela artikeln: